Kr8diensten

Voor Kr8zoekers
Met Kr8bron wil ik mensen in een kwetsbare positie hoop en perspectief bieden, op basis van herkenning en erkenning. Door het delen van ervaringen, mijn eigen verhaal, persoonlijke herstel- en ontwikkelingsproces. Vanuit deze basis heb ik diverse trainingen en ontwikkelingstrajecten opgezet om anderen te ondersteunen in hun zoektocht naar innerlijke kracht.

Voor Kr8verleners
Ook Kr8verleners wil ik handvatten aanreiken voor hun persoonlijke én professionele ontwikkeling. Een zoektocht naar authenticiteit en verbondenheid, zin- en betekenisgeving. Energie genereren door te inspireren. Terug naar de essentie; werken vanuit het hart en ‘er zijn’ voor anderen. Ik geef les, intervisie en deskundigheidsbevordering aan studenten, professionals en alle andere betrokkenen en geïnteresseerden in het domein zorg en welzijn. De inzet van ervaringskennis en het gedachtegoed van mens- en herstelgerichte zorg zijn hierin mijn voedingsbodem. Naast het delen van kennis en ervaringen bied ik ook ‘ervaringsworkshops’ aan waarin krachtverleners zelf gaan beleven waar het in goede zorg en ondersteuning om draait.

Samenkr8
Als mens willen we er allemaal bij horen, gezien en gehoord worden. Ik geloof in de kracht van verbinding, een gezamenlijke dialoog en co-creatie met alle betrokkenen en belanghebbenden. Samen kunnen we het verschil maken! Ontdek hoe je jouw krachten met anderen kunt bundelen!

Ervaringskr8
Ervaar de kracht van verbeelding. In zelfgemaakte animatiefilmpjes probeer ik op mijn website en op social media regelmatig aandacht te geven aan mentale kwetsbaarheden en ervaringen. Op deze manier wil ik mensen laten weten dat ze er niet alleen voor staan, hoop ik op meer begrip en acceptatie en het doorbreken van schaamte en stigma. Help jij mee? Voel je vrij om de video’s te delen!